Permanentní make-up z úhlu účastnice kurzu

Po škole jsem si otevřela svůj vlastní salón. Několik let jsem mela pocit, že poskytuji téměř všechny služby, které do salonu patří:  kosmetiku, vizážistiku, manikúru.

Jenže jak to tak v salonech bývá, zákaznice se čím dál tím víc bavily na téma permanentní make-up. A tak jsem v permanentním make-upu viděla příležitost jak doplnit dosavadní služby, které můj salon nabízel.

V současné době kurzy na permanentní make-up nabízí celá řada studií a tak výběr nebyl snadný. Studio Maha jsem si zvolila pro jejich pohotový, profesionální a přátelský přístup, ale přesto jsem zpočátku měla obavy, jak vše bude probíhat. Přece jen už to bylo několik let, co mé někdo něco učil. Ted už vím, že všechny mé obavy byly zbytečné.

První den ve školení v Maha Studiu byl společný pro všechny účastnice kurzu. Ze začátku jsem byla velice nervózni. Jenže právě to, že jsem se seznámila s ostatními studentkami, mě utvrdilo v tom, že nejsem jediná a všechny máme podobné pocity. Pak už začala jakási ochutnávka toho, co nás čeká, když nám pani Moulisová na modelkách demonstrovala jak se permanentní make-up dělá.

Opět jsme znejistila nad tím množstvím informací. Dokážu se tohle vůbec naučit? 

Po celou dobu jsem stále byla stále pod dohledem paní Moulisové nebo její asistentky, takže jsem na 20 modelkách krok za krokem získávala jistotu při práci s přístrojem. Když mi zákaznice/modelka poprvé pochválila mou práci, byla jsem v sedmém nebi.

Po dobu kurzu jsem byla nadšená s organizací individuálních hodin. Bydlím v Praze a časté dojíždeni do Hodonína bylo pro mě nemyslitelné. V Maha Studiu vypracovali rozvrh, který vyhovoval mým požadavkům. Dny strávené v Hodoníně sice byly náročné a velmi intenzivní, ale velmi mi vyhovovalo, že jsem nestrávila mnoho času od svých zákaznic v Praze.

I přes to, že jsem původně studovala úplně jiný obor, obor péče o zkrášlování lidi mě baví. Díky permanentu jsem vyšla vstříc požadavkům mé klientely a přitom jsem získala spoustu nových zákaznic.

Andrea

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
4.8 4Hodnocení