Shadow Brows

K shadow-brows používáme pigmentační stroj. Výsledek je trvalejší než Microblading nebo 3D-pigmentace.

Shadow-brows nám umožňuje dosáhnout přirozeného výsledku, a to jak světlého, tak výraznějšího tmavého efektu. Obočí vytvořené technikou shadow-brows zmizí z pokožky za 1-3 roky rovnoměrně, aniž by na pokožce zanechalo jakékoli viditelné stopy či zjizvení.

Vlastní úkon shadow-brows

Ošetření se skládá z: tvarování, vlastního ošetření, následné péče a korekce, která se provádí 4-6 týdnů od prvního ošetření. Během tvarování používáme speciálně navržené nástroje, abychom vám symetricky změřili obočí podle tvaru vašeho obličeje. K vykreslení tvaru vašeho nového obočí používáme speciální fix. Jakmile je tvar ze strany klientky schválen, navrhneme barvu pigmentu, který se nejlépe hodí k vaší barvě pleti, vlasů a očí.

Pomocí shadow-techniky konečný výsledek vypadá tak, že je  působí, že vaše obočí je přirozeně „zafixované make-upem“. Shadow-technika neovlivňuje vaši přirozenou barvu ani růst obočí. Pigment vybledne postupně a zcela zmizí za 1-3 roky. Trvanlivost pigmentu závisí do značné míry na typu vaší pleti. Na mastné pleti je trvalost kresby kratší. Profesionál na shadow-pigmentaci ví, jak vytvořit obočí ve správné hloubce ve vaší pokožce, aniž by způsobil jakoukoli jizvu nebo změnu barvy.



Doporučení

Připravte se na malé zarudnutí, které se vyskytuje u téměř u všech zákazníků. Velmi silné zarudnutí je však vzácné. Různé typy pleti reagují na proceduru ošetření odlišně, avšak se zarudnutím krátce po pigmentaci je třeba počítat.

Nepoužívejte silný make-up v den ošetření. To neznamená, že nemůžete mít make-up vůbec. Normální lehký denní make-up je v pořádku.

Nedoporučujeme přerušit užívání léků předepsaných lékařem, které jsou důležité pro vaše zdraví, bez konzultace s lékařem! Pokud si nejste jisti, zda jsou vaše léky/pigmentace vhodné, konzultujte se svým lékařem. 48 hodin před ošetřením nedoporučujeme aspirin ani ibuprofen.

Pokud používáte produkty, které obsahují nějaké množství Retin A (tretinoin) doporučujeme přestat používat 1 měsíc před zahájením pigmentační procedury.

Vyhněte se AHA-produktům (produktům obsahujícím alfa-hydroxykyselinu) asi týden před zákrokem.

                                                                Microblading vs. Shadow-brows
                       Microblading vs. shadow-browsMicroblading vs. shadow-brows
Péče po aplikaci

Vyhněte se slunci, bazénům, soláriu, sauně a silnému pocení ve fázi hojení/regenerace.

Prvních 24 hodin od aplikace shadow-brows se vyhněte zbytečnému namáčení obočí. Po tuto dobu také na obočí nepoužívejte žádnou kosmetiku.

Sedm dní po aplikaci používejte speciální mast, pomocí které udržujete oblast aplikace hydratovanou a vláčnou.

V nadcházejících dnech po aplikaci se barva se může zdát mírně tmavší. Přirozený proces obnovy buněk může způsobit drobné šupinky na kůži. Tyto neškrábejte, nevydrolujte ani nedrhněte ručníkem, jinak  konečný výsledek může být nerovnoměrný.

Pamatujte si, že čím pečlivěji se v tuto dobu o obočí staráte, tím déle barva na pleti zůstane.

 

 

Shadow-brow

Hojení po pigmentaci

Proces hojení lze rozdělit do 3 fází:

  1. Hojení povrchové vrstvy kůže
  2. Peeling odumřelé kůže
  3. Redukce pigmentu

Během 2-4 týdnů po zákroku zažijete všechny tyto fáze. S obočím zacházejte něžně smiley.png. Ráno a večer nanášejte lehkou vrstvu krému.

Obočí je náchylné k riziku infekce 3-4 dny po ošetření. Vyhněte se zbytečnému dotýkání obočí, kréma nanášejte čistýma rukama.

  • Po tři dny: Vyhněte se sportu, pocení a zvlhčování obočí, plavání, sauně a masážím v obličeji.
  • Na týden: Vyhněte se make-upu, oleji, mýdlu na oblast obočí, kromě masti, kterou jste dostali pro domácí péči.

Vyhněte se saunování a silnému pocení, aby potem neodešel pigment. Neplavte v plaveckých halách cca. 7 dní kvůli vysokému riziku infekce. Chlór a další chemikálie, které voda obsahuje, mohou oslabit stálost barvy a dokonce změnit tón barvy na obočí.

  • Na 2 týdny: Minimálně první dva týdny se nedoporučuje solárium. Toto doporučení platí i pro slunce. Nadměrné sluneční záření negativně působí na pigment, který byl nanesen na povrchovou vrstvu kůže během procedury.
  • Na měsíc: Vyhněte se chemickým peelingům, ovocným kyselinám, mikrodermabrazi a laserovému ošetření v oblasti obočí.

Užívání antibiotik a hormonálních léků může způsobit rychlejší opotřebování pigmentu.

Vždy chraňte obočí před sluncem pomocí krému na opalování.

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
0.0 0Hodnocení