Permanentní make-up obočí

  • Je vaše obočí řídké kvůli častému vytrhávání?
  • Zjistila jste, že je obtížné ho namalovat bez brýlí a s brýlemi je to ještě horší?
  • Stává se vám, že je kresba obočí křivá nebo nesouměrná?
  • Vytrácí se a maže nalíčené obočí během dne?
Z těchto a mnoha, mnoha dalších důvodů ženy na celém světě oceňují výhody trvalého kosmetického líčení.
Permanentní make-up může vytvořit cokoliv od několika vlasově jemných tahů až po dramatické, výrazné obočí.

Stejně tak, jako v jiných službách zabývající se estetikou vzhledu, schopnosti v oboru permanentního make upu se liší od kosmetičky ke kosmetičce. Proces, který je popsán níže, je obvyklým postupem. Není však zaručeno, že je dodržován všemi profesionály v permanentní kosmetice. 

Konzultace

Pokud jste zvyklá se líčit, měla by vás kosmetička specializující se na permanentní make-up požádat, abyste přišla na konzultaci s obočím nalíčeným tak, jak jste zvyklá, či jak si přejete, aby vypadlo.

Můžete si přinést také obrázek znázorňující obočí, jaké si přejete. Podle nalíčení nebo obrázku by vám kosmetička měla poradit, zda styl, který pro trvalé kosmetické nalíčení obočí preferujete, je vhodný k vašemu věku a typu. 

Aplikace 

Komunikace mezi kosmetičkou a klientkou/klientem je základem úspěchu. Je nutné, aby kosmetička pochopila všechny detaily představy zákaznice a tyto požadavky převedla do techniky uměleckého tetování.

Dokončení

Po úkonu je zákaznice vybavena instrukcemi týkající se následné péče popřípadě přípravky pro tzv "aftercare" ošetření. Termín korekce bývá obvykle stanoven v rozmezí čtyři až osmi týdnů. 

Co se týká vašeho vzhledu, váš život se nyní stává pohodlnější a každodenní péče jednodušší. 

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
4.5 4Hodnocení