Permanentní make-up pro zralé ženy

Všichni víme, že proces stárnutí doprovázejí změny. V obličej přibývají vrásky, vytrácejí se chloupky obočí, rty blednou, oči se ztrácí pod povislými víčky...ale my máme řešení - permanentní make-up

Existuje věkové omezení pro PMU?

Permanentní make-up není věkově omezen. Jeho výhody jsou univerzální. Zralejší pleť má však některá specifika, což znamená, že některé postupy je třeba upravit, aby permanentní make-up přinesl očekávaný výsledek.

Jak může permanentní make-up starším ženám pomoci?

Nejzjevnější výhodou permanentního make-upu je úspora času, ale starším ženám usnadňuje život i v jiných ohledech. Může je zbavit frustrace z některých běžných problémů, které brání aplikaci make-upu. Zhoršující se zrak může komplikovat běžné líčení, stejně jako třes rukou, což jsou dva v podstatě neškodné, ale nepříjemné příznaky stárnutí. 

S věkem prochází tělo mnoha změnami. Bohužel tím trpí i náš vzhled. Avšak ani s přibývajícím věkem se neztrácí touha vypadat (a cítit se) co nejlépe. Permanentní make-up  může mít velký fyzický i psychický přínos pro zralé ženy a zvýšit jim kvalitu života.

Permanentní make-up má pozitivní vliv na psychiku stejně jako na náš vzhled.

V dnešním světě, který je posedlý krásou, hezký vzhled je snahou, která se týká žen i mužů všech věkových kategorií. 

Studie ukazuje, že permanentní make-up může zralým ženám výrazně zvýšit sebevědomí. Tato studie potvrzuje, že i pro starší ženy je image stále důležitý, zejména vzhled obličeje. Ženám i ve zralém věku stále  záleží na jejich vzhledu a rády zdůrazňují svou ženskost.

Závěrečné slovo

Kreativní využití permanentního make-upu může být způsobem, jak do určité míry zpomalit projevy stárnutí.  Nejzřetelnějším příznakem stárnutí v obličeji je, kromě přibývajích vrásek, řídnutí obočí a změna barvy pleti a rtů. Permanentní make-up vám může vrátit obočí, mladistvě růžové rty nebo zvýraznit linii řas.

 

 

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
0.0 0Hodnocení