Korekce permanentního make-upu

V poslední době stále více žen navštěvuje naše studio s prosbou, abych opravila jejich špatně provedený make-up. V galerii obrázků „Korekce“ jsou některé ukázky oprav, které jsem dělala během tohoto léta.

I když většina neodborně provedených pokusů o permanentní make-up řešení má, je potřeba si uvědomit, že korekce vyžadují trpělivost z obou stran - ze strany zákaznice i kosmetičky. Oprava špatně provedeného permanentního make-upu vyžaduje zpravidla nejméně tři aplikace a přitom výsledek nemusí být takový, jaký by byl, kdybychom začínali na „čisté“ tváři.

Říká se „laciné - dvakrát placené“ a v případě permanentního make-upu to platí dvojnásobně. Nejedná se jen o finanční aspekt, ale také o zbytečně znovu prožívané nepříjemné pocity při aplikaci a opakovaném procesu hojení atd. Proto doporučuji všem potenciálním zákaznicím, aby si pečlivě zjistily, kam mají namířeno (Je permanentní make-up pro mě?, Jak si vybrat permanentní make-up?) před tím, než se pro permanent rozhodnou. Krásně a pečlivě provedený permanentní make-up je úžasná věc a spousta našich kolegyň provádí permanentní make-up na špičkové úrovni.

Přeji vám šťastnou ruku při výběru a hezký den.

Romana Moulisová

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
5.0 6Hodnocení