Je permanentní make-up pro mě?

Obor permanentní kosmetiky se těší v posledních letech velké popularitě. Co může být příjemnějšího než probouzet se každé ráno s jistotou, že obličej vypadá stejně dobře, jako večer? Uvědomovat si, kolik času člověk ušetřil tím, že nosí trvalý make-up.

Výhody permanentní kosmetiky objevily ženy ve všech oblastech života - ty, od nichž profese vyžaduje vypadat stále upraveně, sportovkyně, ženy se zhoršeným zrakem, chvějící se rukou, po různých nemocech nebo se výšenou citlivostí na tradiční kosmetiku i ty, jimž jejich práce nedovoluje make-up nosit.

Permanentní make-up má být tak přirozený, že vaše okoli nepozná, že ho máte a přitom váš obličej vypadá svěží a upravený.

Vizažistka, kosmetička specializující se na permanentní make-up, permanentní make-up designér...

Jakmile se rozhodnete podstoupit aplikaci permanentního make-upu, stojí před vámi důležitý úkol, a to najít kvalifikovaného odborníka, respektive kosmetičku, která úkon provede.

Specialistu na permanentní make-up vyhledávejte stejným způsobem, jako byste hledali kosmetičku, kadeřníka nebo třeba zubaře. Ptejte se a dejte na doporučení jiných. Ideální je, vidět výsledky práce. Nechoďte nikam naslepo. Vaší výhodou bude, když si zjistíte co nejvíce informací z oboru pro správné určení toho, kdo je kvalifikovaný odborník v této oblasti.

wink Pamatujte si, že měnite svůj vzhled na delší dobu a proto je pečlivý výběr velmi důležitý.

Rozhodujte se až po konzultaci, při které si prohlédněte portfolio (ukázky práce) a přesvědčete se, zda výsledky odpovídají vašemu osobnímu stylu:

  • výraznost obočí
  • šířka a tvar očních linkek
  • obvyklá barva kontury rtů a její sytost

Zeptejte se na možnosti korekcí.

Při rozhodování mějte stále na paměti, že se sice nejedná o úkon doživotní, ale přesto výsledek práce kosmetičky na vašem obličeji budete nosit poměrně dlouhou dobu. Je důležité kosmetičce důvěřovat a cítit se během aplikace pohodlně. Svou důvěru vkládáte do jejích rukou a musíte mít jistotu, že výsledek bude stát za to.

 

Vytisknout stránku Vytisknout stránku
5.0 1Hodnocení